Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

28-04-2013 Η καλύτερη ψαριά είναι γεγονός

Ημερομηνία : 28-04-13

Καιρός : Αίθριος 19-25 C

Τοποθεσία : Αγία Τριάδα

Μegapsarades : Νικήτας, Μιχάλης και Νίκος

Δολώματα : Μαμούνι, Ακροβάτης

Ψάρεμα : από βάρκα


Η ώρα έγραφε 09:40 όταν ρίξαμε άγκυρα περίπου στα 17 μέτρα. Δεν πρόλαβε να φτάσει η άγκυρα στον πάτο και ο Μιχάλης είχε ρίξει το παραμαλάκι του και το βαρίδιο του έτρεχε να προλάβει να τερματίσει πρώτο στον πυθμένα. Η καλή μέρα φαινόταν από το πρωί. Στον ουρανό μας χαμογελούσε ο ήλιος και στην θάλασσα τα ψάρια. Στο πρώτο κιόλας μισάωρο ο πάτος από τον κουβά δεν φαινότανε. Με την φράπα και το ραδιόφωνο συντροφιά και στους τρεις μια και το monster του Νίκου είχε ξεχαστεί πισω η μέρα φαινόταν ότι θα είναι καλή.


 Στις 12:00 ο ήλιος άρχισε να μας καίει την σβερκάδα αλλά ευτυχώς τα ψαριά δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν στην βάρκα και έτσι η διάθεση μας δεν χάλασε λεπτό. Με τον Μιχάλη να αλλάζει πλευρές για να μας φτάσει στα ψάρια ο συναγωνισμός ήταν τρελός. Το προβάσιμα είχε ο Μιχάλης με
Μιχάλης : 9 ψάρια , Νικήτας : 5 ψάρια , Νίκος : 5 ψάρια αλλά μετά από ένα τρελό σερί του Νίκου ο Μιχάλης έμεινε πίσω για να φτάσουμε στο Νίκος : 19 , Νικήτας : 16 , Μιχάλης : 11.


Η ώρα περνούσε και τα ψάρια δεν στάματησαν να ανεβαίνουν στην βάρκα. Με Νίκο και Νικήτα να πηγαίνουνε μαζί και Μιχάλη αρκετά πιο πίσω, αλλά ποτέ με διψήφια διαφορά ο χαβαλές έπερνε και έδεινε. Ο ήλιος μας είχε δώσει χρώμα λιθρινιού και ο Μιχάλης πάλευε να βρει τι φτάει και δεν ανεβάζει ψάρια.
Ένα τρελό ντεμαράζ όμως του megapsara Μιχάλη έφερε τα πάνω κάτω. Προς το τέλος ήρθε ισόπαλος με Νικήτα 39 -39 και τον Νίκο στα 38.
Τελικό αποτέλεσμα για την Ιστορία Νίκος 43 Νικηφόρος 43 Μιχάλης 41
Η ώρα έγραφε 14:55 όταν η άγκυρα είχε ανέβει στην βάρκα. Ένα επιτυχημένο ψάρεμα είχε φτάσει στο τέλος. Η καλύτερη ψαριά ήταν γεγονός.
Τελική συγκομιδή : 127 ψάρια    εκ των οποίων όλα στο προβλεπόμενο μέγεθος καθώς η επιτροπή δεν άφηνε να μπει στον κουβά ψάρι μικρότερο του προβλεπέ. Σαφρίδια, Λιθρίνια, Τσέρουλες, Σπάροι το 99% των ψαριών. Καμία Λίγδα δεν έκανε την εμφάνηση της ! Όπως επίσης και καμία σουπιά η καλαμάρι παρόλο που ρίξαμε σταθερά και μια τριπλή καλαμαριέρα.

Ο Νίκος ποζάρει με την Νο1 Ψαριά των megapsaradon !