Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

26/12/2012. Αλλαγή πλάνου ! Τελευταίο ψάρεμα για το 2012

To 2012 μας αποχαιρετά με το τελευταίο ψάρεμα των megapsaradon να είναι αρκετά διαφορετικό από τα άλλα και με αρκετές συγκινήσεις. Η καθετή ξεχάστηκε και την θέση της πήρε το κυνήγι των σουπιών και των καλαμαριών.


Ο καιρός ήταν πολύ καλός όπως και οι άνεμοι. 1 μποφόρ και θερμοκρασία που ξεπερνούσε τους 7 βαθμούς στις 26 Δεκεμβρίου !


Αποφασίσαμε να πάρουμε μόνο ακροβάτη που μας έιχε περισσέψει από την προηγούμενη φορά (2 κουτιά) και να χρησιμοποιήσουμε τις καλαμαριέρες μας για το κυνήγι των καλαμαριών και των σουπιών. 
Χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο λοιπόν ακροβάτη είχαμε μαι ευχάριστη έκπληξη. Μετά από πολύ καιρό λοιπόν...ήρθε στη βάρκα μας, το πρώτο ψάρι μεγαλύτερο των 30 εκ. Ένα πανέμορφο καπόνι 32 εκ. όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ήρθε στη βάρκα μας και τα χαμόγελα πολλά.


Στη συνέχεια οι σουπιές και τα καλαμάρια έδιναν και έπαιρναν αλλά δυστηχώς δύο από τους 4 μέγαψαράδες έπρεπε να αποχωρήσουν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, την στιγμή που οι σουπιές και τα καλαμάρια διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο. Τελική συγκομιδή : 16 καλαμάρια, 5 σουπιές, 3 ψάρια και 3 χαμένες καλαμαριέρες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου